Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:53 Serdal Adalı: "Maçtan önce yapılan haksızlıklara, adaletsizliklere en güzel...00:40 Okan Buruk: "Beşiktaş hak ettikleri bir galibiyet aldı"00:38 Salih Uçan: "Bu güzel atmosferde taraftarımızı üzmek çok ayıp olurdu"00:36 Ole Gunnar Solskjaer: "Oyuncularım müthiş performans sergiledi"00:34 Alex Oxlade Chamberlain: "Büyük maçlarda ne kadar etkili bir oyun oynayabil...00:33 Joao Mario: "Taraftarlarımız için maçı kazanmak zorunda olduğumuzu biliyord...00:20 Apartmanın 4. katından düşen kız çocuğu ağır yaralandı00:14 Karaman’da asayiş uygulamaları devam ediyor00:10 Milletvekili Tüfenkci ile Başkan Ulutaş, Akçadağ’da vatandaşlarla bir araya...23:52 Çanakkale’de 16 yaşındaki lise öğrencisinden haber alınamıyor23:51 Rusya Devlet Başkanı Putin’e ait limuzin alev aldı23:49 Bitlis Valisi Karakaya’dan sürücülere bayram uyarısı23:44 Gabriel Paulista: "Ligdeki tek namağlup şampiyon Beşiktaş"23:40 Rektör Hacımüftüoğlu, öğrenci odaklı çalışmalar yürüten STK temsilcileriyle...23:33 Sahte ilanla dolandırıcılık yapan 5 şüpheli tutuklandı23:29 Emirhan Topçu: "Sezonun geri kalanındaki tüm maçlarda da galibiyet için sah...23:28 Biga’da yanan ev hasar aldı23:27 İletişim Başkanı Altun: "‘Boykot’ adı altında faşist fikirlerini dikte eden...23:27 Milli Savunma Bakanı Güler, Çanakkale’de Amfibi Kolordu Komutanlığı’nda gör...23:18 Çameli’nde çocuklar asırlık bayram geleneklerini yaşatıyor
Yeşilyurt Büyükşehir Belediyesi
Yaşam 26 Mart 2025 - 12:12 Yorum: 0

Alanya’da park ve bahçelerde yenileme çalışması

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Durnalar Çocuk Parkı’nda devam eden bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Aynı bölgedeki Güneş Yolu Çocuk Parkı’nı da ziyaret eden Başkan Özçelik, parkın yenilenmesi ve halı sah...

Alanya’da park ve bahçelerde yenileme çalışması

Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Durnalar Çocuk Parkı’nda devam eden bakım, onarım ve peyzaj çalışmalarını yerinde inceledi. Aynı bölgedeki Güneş Yolu Çocuk Parkı’nı da ziyaret eden Başkan Özçelik, parkın yenilenmesi ve halı saha projesinin hayata geçirilmesi için talimat verdi.
Alanya Belediyesi, kent genelindeki çocuk parkları ve cep parkları için yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ve çocukların daha güvenli, konforlu ve modern bir ortamda vakit geçirmesi amacıyla yapılan çalışmalar planlama dahilinde aşamalı olarak yürütülüyor.

Özçelik çalışmaları yerinde inceledi
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından bakım ve onarım çalışmalarının sürdüğü Durnalar Çocuk Parkı’nda incelemelerde bulundu. Özçelik, parka gelen vatandaşlar ve çocuklarla sohbet ederek taleplerini dinleyip notlar aldı. Özçelik, parktaki çalışmaların oyun gruplarının yenilenmesi, basketbol sahasının bakımı ve boyaması, kauçuk zemin yapımı, peyzaj düzenlemesi, yeşillendirme, ağaç budama ve oturma gruplarının gölgelendirilmesi gibi birçok alanı kapsadığını belirtti.

Güneş yolu parkına halı saha
Başkan Özçelik, bölgedeki bir diğer park olan Güneş Yolu Çocuk Parkı’nda da incelemelerde bulundu. Mahalle sakinlerinin düzenlenmesini talep ettiği parkta, kısa sürede yenileme çalışmalarına başlanacağını açıklayan Başkan Özçelik, park içinde halı saha projesinin de hayata geçirileceğini belirterek, oyun gruplarının yenilenmesi ve peyzaj çalışmalarının başlatılması için de ilgili birimlere talimat verdi. Mahalle sakinleri, projeler için Başkan Özçelik’e teşekkür etti.

"Halkımıza hayırlı olsun"
Parkların güvenliğiyle ilgili kent genelinde kapsamlı bir çalışma yürüteceklerini kaydeden Başkan Özçelik, "Ekiplerimiz burada marangoz işlemlerini tamamladı. Basketbol sahamızın temizlik ile bakım çalışmaları yapıldı ve çevre telleri onarıldı. Çocuklarımızın güvenliği için kum olan zemin kauçuk zemine dönüştürüldü. Çevre duvarlarının bakım ve boyama işlemleri de tamamlandı. Kış döneminde zarar gören çimler yenilenerek gübreleme yapıldı. Mahalle muhtarımız ve çevre sakinleriyle birlikte parklarımızdaki ihtiyaçları ve beklentileri yerinde tespit ettik. Bölge halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu.

Damlataş’taki cep park yenileniyor
Başkan Özçelik, Damlataş bölgesinde Atatürk Bulvarı ile Güzelyalı Caddesi’nin kesişim noktasında bulunan ve atıl durumda olan cep parkta da incelemelerde bulundu. Alanya’ya gelen yerli ve yabancı misafirlerin ilk gördüğü noktalardan biri olan parkın, en kısa sürede yenileneceğini kaydeden Başkan Özçelik, ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.
Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik’e ziyaret sırasında Başkan Danışmanı Nazmi Zavlak, Park ve Bahçeler Müdürü Nazmi Uyar ve Kızlarpınarı Mahalle Muhtarı Zeynep Polat Gülçelik eşlik etti.

Alanya’da park ve bahçelerde yenileme çalışmasıAlanya’da park ve bahçelerde yenileme çalışması
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber