Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 17 Ekim 2024 - 15:40 Yorum: 0

Akdeniz Üniversitesi’nde "Sanatın Işığında Cumhuriyetin 101. Yılı" kutlanacak

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 22. Geleneksel Ulusal Davetli Cumhuriyet Sergisi düzenleniyor.Küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Zülbiye Sevgili Polat ve Dr. Öğr. Üyesi Ahsen Uysal Günbulut’un üstlendiği, ’Sanatın Iş...

Akdeniz Üniversitesi’nde 'Sanatın Işığında Cumhuriyetin 101. Yılı' kutlanacak

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından 22. Geleneksel Ulusal Davetli Cumhuriyet Sergisi düzenleniyor.
Küratörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Zülbiye Sevgili Polat ve Dr. Öğr. Üyesi Ahsen Uysal Günbulut’un üstlendiği, ’Sanatın Işığında Cumhuriyetin 101. Yılı’ temalı sergide resim, heykel, grafik, geleneksel Türk sanatları, seramik ve dijital sanat gibi çeşitli sanat dallarından özgün eserler yer alacak. Sergide Cumhuriyet’in değerleri ve sanatın bu değerlerle olan etkileşimi izleyicilere sunulacak.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Paşaoğlu, “Cumhuriyetimizin 101. yılına özel olarak düzenlediğimiz bu sergide, sanatın toplumsal ve kültürel yaşamımızdaki yerini vurgulamak için resim, heykel, grafik, geleneksel Türk sanatları, seramik, dijital sanat ve diğer birçok sanat dalında yapılan eserler, Cumhuriyetimizin değerlerini ve sanatın bu süreçteki rolünü yansıtmak amacıyla bir araya getirilecek. Bu etkinliği, sadece sanatın gücünü değil, aynı zamanda Cumhuriyetimizin kazanımlarını da kutlamak için önemli bir fırsat olarak görmekteyiz. Tüm sanatseverleri sergimize davet ediyoruz” dedi.
Sergi, 24 Ekim Perşembe günü saat 14.00’te Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fikret Otyam Sergi Salonu’nda sanatseverlerin ziyaretine açılacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri