AK Parti Malatya milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Heyet, rezerv yapı alanlarındaki çalışmalar, deprem sonr...
AK Parti Malatya milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Akçadağ’da çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu. Heyet, rezerv yapı alanlarındaki çalışmalar, deprem sonrası yeniden inşa süreci ve zirai donun etkilerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Akçadağ Merkez 1. Etap Rezerv Alanı’nda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen AK Parti Malatya milletvekilleri İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 96 konut ve 77 ticaret biriminin tamamlandığını, 2. Etap’ta ise yüzde 30 seviyelerine ulaşıldığını açıkladı. Milletvekilleri ve Başkan Er, muhtarlar, partililer ve vatandaşlarla da bir araya gelerek, Malatya için birlik içinde çalıştıklarını vurguladı.
Başkan Sami Er, 2025 yılı sonuna kadar tüm kalıcı konutların teslim edileceğini söyledi. 12 Nisan’daki zirai don sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüklerini belirten Başkan Er, Malatya’nın kayısı ekonomisine dikkat çekerek, pozitif ayrımcılık talep ettiklerini belirtti.
Milletvekili Ölmeztoprak, TBMM’de ‘Zirai Don Zararlarını Araştırma Komisyonu’ kurulduğunu ve üretici desteklerinin devreye alındığını açıkladı. Ölmeztoprak, "Cumhur İttifakı olarak sahadayız, her talebi öncelikli görüyoruz" ifadelerini kullandı.
Milletvekili Babacan ise, Malatya’yı bir şantiyeye dönüştürdüklerini belirtti.
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya’da tır ile otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Bakan Işıkhan: "’Özel hastanelere aktarılan pay artıyor’ ifadesi gerçeği yansıtmamaktadır"
03Bozüyük’te otomobil, park halindeki tıra arkadan çarptı: 1 ölü, 1 yaralı
04Sahil Güvenlik Komutanlığına uzman erbaş alınacak
05Kocaeli’de silahlı saldırı: 1’i futbolcu 3 yaralı
06Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Kadınlarla ilgili meseleyi LGBT kontekstinde tartışıyorsanız kadınlara haksızlık yapıyorsunuz"
07Ordu’da ’dur’ ihtarına uymayan sürücü kovalama sonucu yakalandı
Yükleniyor...
00:00:00
Galatasaray A.ş.
Fenerbahçe A.ş.
Trabzonspor A.ş.
Göztepe A.ş.
Beşi̇ktaş A.ş.
Samsunspor A.ş.
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
Kocaeli̇spor
Corendon Alanyaspor
Çaykur Ri̇zespor A.ş.
Tümosan Konyaspor
Gençlerbi̇rli̇ği̇
Kasimpaşa A.ş.
Hesap.com Antalyaspor
Zecorner Kayseri̇spor
İkas Eyüpspor
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük