malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:26 Cumhuriyet Ortaokulu öğretmenlerinden Derin vefat etti20:24 Otomobil ile kamyonet çarpıştı: 2 yaralı20:23 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Netanyahu denilen gözü dönmüş caninin elinde Amerik...20:12 Alacak-verecek meselesi yüzünden çocuklarının yanında kavga ettiler20:12 Sivas’ta iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı20:10 Sosyal medyadan yardım isteyen genç kızın ifadesine başvuruldu20:06 Erzincan Kısa Film Platformu Söyleşilerinde yönetmen ve oyuncular Erzincan’...20:05 Ilgaz Dağı’nda beliren dolunay kartpostallık görüntüler oluşturdu20:01 Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 0 - Galatasaray: 1 (İlk yarı)20:01 Emine Erdoğan, Uluslararası Farkındalık Zirvesi’nde “kadın” vurgusu yaptı19:51 Trendyol Süper Lig: Eyüpspor: 1 - Göztepe: 0 (İlk yarı)19:44 Polis memurunu av tüfeğiyle yaralayıp kaçan 2 şüpheli yakalandı19:42 Burs ve iş vaadiyle üniversite öğrencilerini rahatsız eden şahıs tutuklandı19:35 Bakan Yerlikaya: “Devletimizin nefesi dün olduğu gibi bugün de tüm suçlular...19:35 İnşaatta ayağı takılan işçi merdivenlerden düşerek yaralandı19:28 Narkotik köpeği ‘Çiko’ affetmiyor19:19 Fenerbahçe, Samsun’da coşkuyla karşılandı19:18 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "Türkiye olarak zalimin hasmıyız mazlum...19:17 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "İsrail hükümetine koşulsuz destek vere...19:16 Trendyol Süper Lig: Antalyaspor: 0 - Galatasaray: 1 (Maç devam ediyor)
Siyaset 19 Ekim 2024 - 12:43 Yorum: 0

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan;

AK Parti bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı, Başkan Gürkan mesajında; “Tam 160 yıl önce 1864’te kabul edilen Teşkil-i Vilayet Nizamnamesi ile kurulan muhtarlık müessesi ve muhtarları...

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan;

AK Parti bursa İl Başkanı Davut Gürkan, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı, Başkan Gürkan mesajında; “Tam 160 yıl önce 1864’te kabul edilen Teşkil-i Vilayet Nizamnamesi ile kurulan muhtarlık müessesi ve muhtarlarımız, mahalle ve köy sakinlerinin seçtiği ve yerel yönetimin en güçlü temsilcileridir. Demokrasimizin uçbeyleri tüm muhtarlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyor, her birinin 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” dedi.
Başkan Davut Gürkan yayınladığı mesajında, “Vatandaşlarımızla devlet arasında köprü görevi üstlenerek, halkımızın taleplerini yetkililere ulaştırmakta ve sorunların çözümünde çok önemli bir rol oynayan Muhtarlarımız, demokratik katılımın en temel seviyesini oluşturmaktadır. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından alınan kararla birlikte, 2015 yılında itibaren 19 Ekim, her yıl “Muhtarlar Günü” olarak kutlanıyor. Kamu hizmetlerinin mahallelerimize etkin bir şekilde ulaşması, toplumumuzun huzur ve refahının sağlanması yolunda büyük bir özveriyle çalışan muhtarlarımız, mahallelerin nabzını tutan, halkın sesi olan önemli birer figürdür. Özellikle kırsal kesimde muhtarlar, vatandaşların kamu hizmetlerine erişiminde önemli bir rol oynamaktadır. Uzun bir süreç içinde gelişerek günümüze kadar ulaşan muhtarlık müessesi ve muhtarlar, yerel yönetimde önemli bir yere sahip olup, vatandaşların sorunlarına çözüm bulmak için çalışmaktadırlar. Devletin mahalle ve köy halkı üzerindeki gözü kulağı, eli kolu, sesi nefesi, mahalle ve köy halkının devlet nezdindeki temsilcisi olarak muhtarlarımızla, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Bursa’mıza ve ülkemize nice güzel hizmetler üretmek için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Bu önemli görevlerini büyük bir özveriyle yerine getiren, demokrasimizin uçbeyleri tüm muhtarlarımıza sağlıklı, mutlu ve başarılı günler diliyor, her birinin 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri