Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ekim 2024 - 22:45 Yorum: 0

Ağrı’da ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi desteği

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, hayırsever Yüksel Kahraman’ın gönderdiği bot ve montlardan oluşan yardım paketlerini İsmail Atik İlkokulu’nda öğrenim gören 60 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştırdı....

Ağrı’da ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi desteği

Ağrı Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, hayırsever Yüksel Kahraman’ın gönderdiği bot ve montlardan oluşan yardım paketlerini İsmail Atik İlkokulu’nda öğrenim gören 60 ihtiyaç sahibi öğrenciye ulaştırdı.
İsmail Atik İlkokulu’nda düzenlenen törenle gerçekleştirilen dağıtımda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, "Bu anlamlı günde bizlerle birlikte olan Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Adem Çalış’a ve kıymetli hayırseverimiz Yüksel Kahraman’a öğrencilerimiz adına teşekkür ederim. Bu tür destekler, öğrencilerimizin eğitim hayatlarına daha istekli bir şekilde devam etmelerine önemli katkı sağlamaktadır" dedi.
Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ise yaptığı konuşmada, "Çocuklarımızın yüzünde tebessüm görmek bizleri mutlu ediyor. Bu tür sosyal sorumluluk projelerine destek olmak hepimizin görevi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.
Törenin ardından Cumhuriyet Başsavcısı Adem Çalış ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, öğrencilere kışlık kıyafetlerini bizzat takdim etti.

Ağrı’da ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi desteğiAğrı’da ihtiyaç sahibi öğrencilere kışlık giysi desteği
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri