malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ekim 2024 - 15:25 Yorum: 0

Ağrı’da hayırsever vatandaş tarafından yaptırılan Kuran Kursu hizmete açıldı

Ağrı’da hayırsever Atalay ailesi tarafından yaptırılan Hanife Atalay Kız Kuran Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi.Ağrı’da, hayırsever Atalay ailesi anneleri Hanife Atalay adına metruk halde bulunan bir binayı kuran kursuna çevirdi. Yap...

Ağrı’da hayırsever vatandaş tarafından yaptırılan Kuran Kursu hizmete açıldı

Ağrı’da hayırsever Atalay ailesi tarafından yaptırılan Hanife Atalay Kız Kuran Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi.
Ağrı’da, hayırsever Atalay ailesi anneleri Hanife Atalay adına metruk halde bulunan bir binayı kuran kursuna çevirdi. Yapımı tamamlanan Hanife Atalay Kız Kuran Kursu’nun açılışı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Kadir Dinç ve Ağrı Valisi Mustafa Koç tarafından yapıldı.
Açılış programında Ağrılı vatandaşların her alanda hayırsever olduğunu vurgulayan Ağrı Valisi Mustafa Koç, “Memleketimizde çok üzücü bir hadise yaşandı. 5 tane şehidimizi TUSAŞ’ta hainlere şehit verdik. Allah onlarla beraber bütün şehitlerimize rahmet etsin diyorum. Kıymetli Atalay ailesin, ilimiz adına bir hayırseverlik örneği göstererek annesi merhum Hacı Hanife teyzemiz adına metruk olan bir binayı yavrularımızın hem Kuran-ı Kerim’i öğrenme noktasında bir eğitim yuvası yaptırdı. Biz kedilerine teşekkür ediyoruz. Allah yaptıkları hayırları kabul etsin. Her konuşmamızda ifade ediyorum, Ağrılı hemşehrilerimiz bu konuda çok duyarlılar” ifadelerine yer verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri