malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 22 Ekim 2024 - 12:41 Yorum: 0

Afyonkarahisar’da Tunus’a 132 ton patates ihracatı yapıldı

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentten bu yıl Tunus’a 132 ton patates ihracatı yapıldığı kaydedildi.Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, “İlimizden patate...

Afyonkarahisar’da Tunus’a 132 ton patates ihracatı yapıldı

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentten bu yıl Tunus’a 132 ton patates ihracatı yapıldığı kaydedildi.
Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün sosyal medya hesabından yapılan yazılı açıklamada, “İlimizden patates ihracatı devam etmektedir. İl Müdürlüğümüz Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğü inspektörleri tarafından ihracata konu patateslerin bitki sağlığı kontrolleri yapılmaktadır. Patates ihracatı uygulama talimatı gereği ihraç edilecek ürünlerden gerekli numuneler alınarak analizleri yapıldıktan sonra ihracatına izin verilmektedir. İlimizden bu üretim sezonunda Tunus’a yaklaşık 132 ton patates ihracatı yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri