malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 21 Ekim 2024 - 10:51 Yorum: 0

Afyonkarahisar Beyyazı İlkokulu’ndan çok anlamlı proje

Afyonkarahisar Beyyazı İlkokulu öğretmenlerinden Halil Yağcı koordinatörlüğünde ’Değerler Hareketi Projesi’ çerçevesinde sevgi-saygı değeri ile ilgili olarak "Üç Kuşak Camideyiz" adlı bir proje gerçekleştirildi.Proje kapsamında çocuk,...

Afyonkarahisar Beyyazı İlkokulu’ndan çok anlamlı proje

Afyonkarahisar Beyyazı İlkokulu öğretmenlerinden Halil Yağcı koordinatörlüğünde ’Değerler Hareketi Projesi’ çerçevesinde sevgi-saygı değeri ile ilgili olarak "Üç Kuşak Camideyiz" adlı bir proje gerçekleştirildi.
Proje kapsamında çocuk, baba ve dede üç kuşak Beyyazı Merkez Camii’nde sabah namazında buluştu. Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Sinan Cansever’in de katıldığı etkinlikte namaz sonrası sevgi saygı konulu sohbetin yanı sıra çeşitli ikramlar dağıtıldı.
Proje Yöneticisi ve Koordinatörü Halil Yağıcı proje ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Aile içi bağları ve iletişim becerilerini güçlendirmek, kuşaklar arası çatışmayı azaltmak, kasabamızdaki dargınlık ve küskünlükleri ortadan kaldırmak, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeline, değerler eğitimi noktasında katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz projemiz farklı cami ve namaz vakitlerinde sürecek."
Afyonkarahisar İl Müftü Yardımcısı Sinan Cansever ise sabah namazında bu kadar genci bir arada görmenin mutluluğunu yaşadığını ifade ederek bu tür projelere her zaman destek vereceklerini söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri