Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kamyon ile minibüsün çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, İ.Z (40) yönetimindeki 27 BAS 332 plakalı minibüs ile E.K (50) yönetimindeki 02 AEV 665 plakalı kamyon, Kahta-Adıyaman karayolu Kukelan mevkiinde çarpıştı. Meydana gelen kazada İ.Z (40) ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı, İ.Z., olay yerine gelen ekiplerce yapılan ilk müdahalenin ardından Kahta Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan İ.Z., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İ.Z’nin cenazesi daha sonra hastane morguna kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.