Seyran Park
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Ekim 2024 - 23:15 Yorum: 0

ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi

Eski ABD Başkanı ve 5 Kasım’da yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump’a yönelik 3. suikast girişimi, Coachella Vadisi’ndeki mitingin dışında silahlı ve sahte pasaportlu bir adamın polisler tarafından durdurulm...

ABD’de başkan adayı Trump’a yönelik 3. suikast girişimi engellendi

Eski ABD Başkanı ve 5 Kasım’da yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump’a yönelik 3. suikast girişimi, Coachella Vadisi’ndeki mitingin dışında silahlı ve sahte pasaportlu bir adamın polisler tarafından durdurulmasıyla engellendi.
Eski ABD Başkanı ve 5 Kasım’da yapılacak seçimlerde Cumhuriyetçilerin başkan adayı olan Donald Trump’a bir suikast girişiminde daha bulunulduğu duyuruldu. Trump’ın California eyaletine bağlı Riverside County’de yer alan Coachella Vadisi’nde gerçekleştirdiği miting sırasında polislerin bir şüpheliyi durdurduğu belirtildi. Riverside County Şerifi Chad Bianco yaptığı açıklamada, “Suikast girişimi, yerel polislerin mitingin dışında silahlı ve sahte pasaportlu bir adamı durdurmasıyla dün son anda engellendi. Muhtemelen bir suikast girişimini daha önledik” dedi.
Polis, şüphelinin miting alanından yaklaşık 1,6 kilometre uzakta giriş kartı ile yakalandığını, dolu bir av tüfeği, tabanca ve dolu şarjör taşıdığını bildirdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri