malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
16:19 MİT tarafından 23-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Suriye ve Irak’ın kuzeyin...16:18 Öğrencileri yeni dünyaya hazırlayan zirve16:18 Batman’da 23 yıl hapis cezası olan firari yakalanarak tekrar cezaevine tesl...16:17 TUSAŞ saldırısında etkisiz hale getirilen teröristlerin, aileleri tarafında...16:17 Trendyol Süper Lig: Kasımpaşa: 0 - Samsunspor: 0 (Maç devam ediyor)16:11 Mardin’de yol verme kavgası kanlı bitti16:11 Osmaniye’de TEKNOFEST’te başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi16:10 İlhan Özer: "Aksilik yaşamadan 3 puanla ayrıldık"16:09 Devriş Deniz: "Yavaş yavaş bu ligde var olduğumuzu göstereceğiz"16:08 Konyaspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını tamamlandı16:05 Eskişehir’de bir şahsı silahla yaralayan şüpheli kıskıvrak yakalandı16:05 Osmaniye’de Teknofest’te başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi16:04 Bakan Vedat Işıkhan: “Hakkari’de 2 bin olan istihdam kontenjanını 4 bine çı...16:00 Öğrencilerin tercihi BEUN Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulundan yana oldu15:59 Karaman’da FETÖ operasyonu: 3 tutuklama15:58 Rektör Özölçer, Harita Genel Müdürü Tümgeneral Osman Alp’i makamında kabul...15:52 Polisi görünce saklandığı kanepenin altında yakalandı15:51 Eskişehir’de üreticiye 16 Milyon 55 Bin 205 TL tarımsal destekleme15:47 Aydın BŞB, Beşiktaş’ı deplasmanda yendi15:47 Bungalov dolandırıcılarına 14 ilde eş zamanlı operasyon: 51 şüpheli yakalan...
Asayiş 26 Ekim 2024 - 14:09 Yorum: 0

85 yaşındaki adam evinde çıkan yangında ölümden döndü

Afyonkarahisar’da 85 yaşındaki adam evinin çatısında çıkan yangın sonrası ölümden dönerken, yaşlı adamı evden komşularının çıkardığı öğrenildi.Olay, Sandıklı ilçesine bağlı Kızık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köydeki...

85 yaşındaki adam evinde çıkan yangında ölümden döndü

Afyonkarahisar’da 85 yaşındaki adam evinin çatısında çıkan yangın sonrası ölümden dönerken, yaşlı adamı evden komşularının çıkardığı öğrenildi.
Olay, Sandıklı ilçesine bağlı Kızık köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köydeki tek katlı evinde yaşayan Mehmet A.’nın evinden dumanlar çıktığını gören çevre sakinleri durumu itfaiyeye bildirerek yardım istedi. Bu sırada komşular eve girerek yaşlı adamı dışarı çıkardı. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler yangına müdahale ederek söndürdü. Ölen ya da yaralananın olmadığı yangın sonrası evde büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangının ilk belirlemelere göre elektrik kontağından çıktığı belirlenirken, olayla ilgili başlatılan soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.
Öte yandan, komşuları tarafından uyarılarak dışarı çıkarılan Mehmet A.’nın ise hayli korktuğu dikkatlerden kaçmadı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri