Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Nisan 2025 - 09:28 Yorum: 0

7 çocuklu Artvinli aile sosyal medyada ilgi görüyor

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan 7 çocuklu Altınkaya ailesi, kalabalık aile yaşantılarını konu alan videolarıyla sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan Altınkaya ailesi, aile yaşantılarını ko...

7 çocuklu Artvinli aile sosyal medyada ilgi görüyor

Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan 7 çocuklu Altınkaya ailesi, kalabalık aile yaşantılarını konu alan videolarıyla sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaştı.
Artvin’in Hopa ilçesinde yaşayan Altınkaya ailesi, aile yaşantılarını konu alan videolarıyla büyük ilgi görüyor. Hatice ve Osman Altınkaya çiftinin 6’sı kız, 1’i erkek olmak üzere 7 çocuğu bulunuyor. Çiftin evli olan 4 kızlarından 7’si kız, 2’si erkek 9 torunu bulunuyor. Ailenin tek erkek çocuğu olan Murat Altınkaya, 6 kız kardeşiyle birlikte yaşadığı deneyimleri esprili bir dille paylaşarak dikkat çekiyor. Aile fertlerinin günlük yaşamını konu alan videolarda, Karadeniz’e özgü yaşam tarzı ve geleneksel aile yapısı da izleyicilere yansıtılıyor.
Zaman zaman evdeki kalabalığın artmasıyla birlikte yaşanan yer sıkıntısını da mizahi şekilde anlatan Murat Altınkaya, sosyal medyada gördükleri ilginin en büyük nedeninin samimiyet ve doğallık olduğunu belirtti.

"Evde kaos, kalpte huzur"
Murat Altınkaya, "Evli ablalarım ve onların çocukları geldiğinde evde kaos ortamı oluyor, yatacak yer kalmıyor, bazen arabada yattığımı bile hatırlıyorum. Ama yine de evdeki o kalabalık bizi biz yapıyor. 9 yeğenim var, onlardan 7’si de kız. Ailemizin kadın ağırlıklı yapısı var. Bu da enerji dolu, neşeli ve sıcacık bir atmosfer sağlıyor" derken, kız kardeşi Bahar Altınkaya ise, "7 kardeşiz, 6 kız, tek erkek. Buna torunlar da eklendi. Annem ve babamın 9 torunu var. Onlarda da yine kız çoğunlukta. 7 kız, 2 erkek var. Kız çocuğu neşedir. Biz yaşadığımız ve içimizde olan bu durumu dışarıya da yansıtıyoruz. Mutluluğumuzu paylaşmak istedik. İnsanlar kendilerinde bizi gördüler. Kalabalık, güzel mutlu, enerjik bir aileyiz" ifadelerini kullandı.
Baba Osman Altınkaya, "Erkek evlat istedik, 7 çocuk sahibi olduk. Çay üretimiyle geçimimizi sağlıyoruz, ama ailemle geçirdiğim her an benim için çok değerli" dedi.
Anne Hatice Altınkaya ise 40 yıllık evliliğinde 7 çocuk yetiştirdiğini ve her biriyle gurur duyduğunu belirtti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Şenay Korkmaz
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber