malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:23 Muğla’da deprem tatbikatı başarıyla gerçekleştirildi12:21 Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Kökrek, özel öğretim kurumlarıyla bir araya gel...12:21 Trakya Kalkınma Ajansı toplantısı yapıldı12:21 TUSAŞ’taki terör saldırısında etkisiz hale getirilen erkek teröristin kimli...12:20 Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kongo Cumhuriyeti Devlet Başkanı Nguesso ile görüştü12:20 Mersin’de kadın sağlığı için kapsamlı destek hizmeti sürüyor12:19 TUSAŞ saldırısında şehit olan taksi şoförünün naaşı askeri törenle hastaned...12:18 İhlas Koleji Eko-Okullar programına üye oldu12:17 Kastamonu’da ebeveynler ile çocuklar arasındaki iletişim bu akademide güçle...12:15 Metruk yapıda çıkan yangın doğalgaz borusunu patlattı12:15 Can pazarının yaşandığı ölümlü kazada aracı devrilmesin diye vatandaşlar tu...12:14 Simit fırınından 20 bin liralık susam çalan şahıs tutuklandı12:14 Şanlıurfa’nın müzik kültürü dünyaya tanıtılıyor12:13 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Dün TUSAŞ’ta meydana gelen hain terör saldırısı...12:12 Meme kanserine karşı bilinçli olmak hayat kurtarıyor12:12 Sağlık Bakanlığı: "TUSAŞ tesislerine yönelik gerçekleştirilen terör saldırı...12:10 Bornova 1877’de Ercan Kılıç dönemi12:08 Merkezefendi Belediyesi terör saldırısı sonrası etkinlikleri iptal etti12:08 Girit mutfağının lezzetlerinden ’nohut mayalı Akdeniz ada ekmeği’ BESAŞ bay...12:08 Doç. Dr. Önalan: ’’Osteoporoz, toplumlarda sıklığı artan bir halk sağlığı p...
Asayiş 24 Ekim 2024 - 10:15 Yorum: 0

5 metrelik direği yola devirdi, bisiklet sürücüsü son anda kurtuldu

Eskişehir’de bir minibüsün çarptığı 5 metrelik direk yola devrilirken, oradan bisikleti ile geçen bir vatandaş ise direğin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.Geçtiğimiz günlerde...

5 metrelik direği yola devirdi, bisiklet sürücüsü son anda kurtuldu

Eskişehir’de bir minibüsün çarptığı 5 metrelik direk yola devrilirken, oradan bisikleti ile geçen bir vatandaş ise direğin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Geçtiğimiz günlerde 71 Evler Mahallesi Akiler ve Dedeoğlu Sokak kesişimdeki bir marketin önündeki direğe, geri manevra yapan bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle, kullanılmayan yaklaşık 5 metre uzunluğundaki direk, Dedeoğlu Sokak üzerine devrildi. O sırada yoldan bisikleti ile geçen ve direğin kendi üzerine devrildiğini fark eden vatandaş yavaşladı. Bisikletli vatandaş direğin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda iddiaya göre direği deviren araç sürücüsü hiçbir şey olmamış gibi oradan uzaklaştı. Yola devrilen direk, esnaf Ertuğrul Yüksel ve babası tarafından kaldırılarak kenara koyuldu.

“Bisikletlinin verilmiş sadakası varmış”
Olay anını dükkânının güvenlik kamerası kaydından izleyen Ertuğrul Yüksel, "Burada sürekli kazalar meydana geliyor. Bugün de ilginç bir kazayla karşılaştık. Daha doğrusu arkada reyon düzeltirken duyduğumuz sese çıktık. Bir baktık, buradaki telefon direğinin devrildiğini gördük. Ne olduğunu göremedik. Bunu anlamak için kamerayı izlediğimizde bir servi aracının dönmeye çalışırken geri geri gelerek direğe çarptığını gördük. Duyarsız bir vatandaşmış, durumu bildirseydi direk kenarı çekilirdi. Kaza sonuçta, olur. Bisikletlinin verilmiş sadakası varmış. Servis direğe çarpıyor, hiç bakmadan yoluna devam ediyor. Bir de araç trafiğinin yoğun olduğu sabah mesai saatleriydi. Sonradan ben babamı aradım, onunla birlikte direği kaldırıp kenarı çektik. 2 kişi zorla kaldırdık. Bir insanın üzerine düşseydi büyük kırıklar meydana gelebilir, sakatlık olabilirdi. Ölüme kadar sebebiyet verebilirdi, çok tehlikeli bir kazaydı. Çocuk da olabilirdi ama bisikletli bayağı yakındı, iyi kurtardı kendini" dedi.

5 metrelik direği yola devirdi, bisiklet sürücüsü son anda kurtuldu5 metrelik direği yola devirdi, bisiklet sürücüsü son anda kurtuldu
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri