Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 31 Ocak 2025 - 17:08 Yorum: 0

5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde trafiğin yavaşlaması neticesinde 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, D-100 Ankara istikameti Cumhuriyet Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafiğin yavaşlaması...

5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde trafiğin yavaşlaması neticesinde 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı.
Kaza, D-100 Ankara istikameti Cumhuriyet Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafiğin yavaşlaması neticesinde hızını düşüremeyen 06 DJ 6351 plakalı Range Rover otomobil sürücüsü, önünde seyreden M.B. idaresindeki 26 HP 769 plakalı otomobile çarptı. Meydana gelen olayda 26 HP 769, 41 HR 058 ve 41 KS 033 plakalı 3 otomobil ile 41 P 3094 plakalı Mercedes marka servis minibüsü de kazaya karıştı. 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralanan 2 kişiyi ambulansla hastaneye kaldırdı.
Yaşanan kazayı anlatan 41 HR 058 plakalı Opel marka otomobil sürücüsü Bülent Özmen, "Yoğun bir trafik vardı, durduk. Servisçi arkadaş da durdu. 06 DJ 6351 plakalı araç hızlı geldi, arkamdaki araca vurdu, o araç da bana vurdu. 2 kişi yaralandı" dedi.
Kaza sebebiyle araçlar hasar aldı, trafik ise durma noktasına geldi. Araçların yoldan kaldırılmasıyla trafik eski seyrine dönerken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber