Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Yerel 09 Ekim 2024 - 16:40 Yorum: 0

4 yaşındaki çocuk mikserin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Erzurum’un İspir ilçesinde yola aniden çıkan çocuk kamyonetin altında kalarak yaralandı.Edinilen bilgiye göre, İspir ilçesi Maden Köprü girişinde mikserin geçtiği sırada yola çıkan 4 yaşındaki çocuğu fark eden sürücü aracı kontrollü bi...

4 yaşındaki çocuk mikserin altında kalmaktan son anda kurtuldu

Erzurum’un İspir ilçesinde yola aniden çıkan çocuk kamyonetin altında kalarak yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, İspir ilçesi Maden Köprü girişinde mikserin geçtiği sırada yola çıkan 4 yaşındaki çocuğu fark eden sürücü aracı kontrollü bir şekilde durdurması ile acı bir facianın önüne geçti.
Yolu aniden çıkan Yiğit Tosun, kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken yakınlarının gelmesi ve sağlık ekiplerine bilgi verilmesinin ardından Tosun, İspir Devlet Hastanesine kaldırıldı.
İspir Devlet hastanesinde ilk müdahalesi yapılan Yiğit Tosun, helikopter ambulansı ile Erzurum Şehir Hastanesine sevk edildi. Kazada yaralanan Yiğit Tosun’un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri