Seyran Park
Yeşilyurt
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sahil Park
Asayiş 10 Ekim 2024 - 10:51 Yorum: 0

26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen sanık 1 dakikada yakalandı

Ordu’da polis ekipleri, saat 17.42 itibariyle 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen bir şahsı, aynı gün 1 dakika sonra saat 17.43’te yol uygulamasında yakaladı.Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, eşine az rastlanır bir başarı...

26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen sanık 1 dakikada yakalandı

Ordu’da polis ekipleri, saat 17.42 itibariyle 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen bir şahsı, aynı gün 1 dakika sonra saat 17.43’te yol uygulamasında yakaladı.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, eşine az rastlanır bir başarıya imza attı. Sakarya Ağır Ceza İlamat Masasınca "kasten yaralama" suçundan dolayı 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası bulunan ve hakkında yakalama kararı çıkan Sakarya nüfusuna kayıtlı O.H. (66), yakalama kararının verilmesi ile birlikte Ordu’da yakalandı.

Ordu polisine 1 dakika yetti
Yakalama kararı saat 17.42’de çıkan şahıs, 17.43’te Ordu’nun Gülyalı ilçesinde uygulama noktasında, polis ekiplerinin yaptığı uygulamada durduruldu. Emniyet ekipleri şahsı seyahat halindeyken uygulama noktasında gözaltına alındı. 1 dakika önce yakalama kararı çıkan şahsın 1 dakika sonrasında yakalanması takdir topladı.

Bakan Yerlikaya paylaştı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sakarya Ağır Ceza İlamat Masasınca kasten yaralama suçundan dolayı 8 Ekim 2024 günü saat 17.42’de 26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen O.H. adlı şahıs, aynı gün 1 dakika sonra saat 17.43’te, Ordu İl Emniyetimize bağlı ekiplerimizce Gülyalı ilçesinde yapılan yol uygulamasında yakalandı ve cezaevine teslim edildi” ifadelerine yer verdi.

26 yıl 9 ay 21 gün hapis cezası ile aranma kaydı girilen sanık 1 dakikada yakalandı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri