malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
19:26 CHP Genel Başkanı Özel, Diyarbakır’daki programını iptal ederek Ankara’ya d...19:25 ABD Büyükelçiliği: “Müttefikimiz Türkiye’nin yanındayız”19:19 MHP lideri Bahçeli: "Hiçbir hain ve hasmane hesap tutmayacak, hiçbir kanlı...19:18 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Milletimiz şunu bilsin ki Türkiye’ye uzanan kirli e...19:17 Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Türk savunma sanayisinin lokomotif kuruluşlarından...19:16 Lübnan tezkeresi TBMM Genel Kurulunda kabul edildi19:15 Cumhurbaşkanı Erdoğan: “(TUSAŞ saldırısı) 4 şehidimiz var 14 yaralımız var”19:13 TUSAŞ’a yönelik terör saldırısında yaralanan 14 kişi hastanelere kaldırıldı19:09 AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Ossowski: "TUSAŞ tesislerine yönelik terör s...19:08 TUSAŞ tesisleri içerisinde bulunan okuldan tahliyeler gerçekleşti19:07 CHP Genel Başkanı Özel: "Bu saldırıyı görünce insanın aklına buradaki zaman...19:07 ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Suudi Arabistan’da19:04 Bakan Yerlikaya: “Maalesef 4 şehidimiz, 14 yaralımız var, 3’ünün durumu ağı...19:02 MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Türkiye Uzay ve Havacılık Sanayii AŞ’nin (TUSAŞ...18:41 AK Parti Sözcüsü Çelik : "TUSAŞ yerleşkesine yapılan terör saldırısını lane...18:38 Karamürsel’de bir kişi aracında ölü bulundu18:37 Teröristler TUSAŞ’a gasp ettikleri ticari taksiyle geldi18:35 AK Parti Sözcüsü Çelik: "Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. (TUSAŞ) Ankara...18:34 Azerbaycan Dışişleri Bakanlığından Ankara’daki terör saldırısına kınama18:26 İçişleri Bakanı Yerlikaya: "4 şehit, 14 yaralımız var, 3’ünün durumu ağır."
Yerel 23 Ekim 2024 - 16:50 Yorum: 0

2024 Yılı 3. dönem 4. il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Kamu kurum ve kuruluşların yatırım ve faaliyetlerinin değerlendirildiği 2024 yılı dördüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Vekili Ali Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, ilç...

2024 Yılı 3. dönem 4. il koordinasyon kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Kamu kurum ve kuruluşların yatırım ve faaliyetlerinin değerlendirildiği 2024 yılı dördüncü İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Vekili Ali Erdoğan başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı bölge müdürleri, ildeki kamu kurum ve kuruluşların amirleri ile STK başkanları katıldı.
Yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi, koordinasyonu, yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Vali Vekili Ali Erdoğan, Adıyaman’da 2024 yılının ilk dokuz ayını kapsayan 3. dönem itibarıyla, il merkezi ve yerel yönetim olarak 28 kamu kurum ve kuruluşunca 307 proje uygulandığını belirtti.
Erdoğan, “Bu projelerin toplam tutarı 89,6 milyar liradır. 2024 yılı programı 14,8 milyar lira olup, 2024 yılı III. dönemde bu projeler için 8 milyar lira harcama yapılarak yüzde 56,8’lik bir nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. Proje bedeli 86 milyar lira olan bu işler için önceki yıllarda 18,6 milyar lira harcanmıştır. 2024 yılında ise 12,8 milyar lira ödenek kullandırılması öngörülmüş olup, 2024 yılı III. Dönem itibarıyla bu ödeneğin 7,6 milyar lirası harcanmıştır. Bu harcamayla ulaşılan nakdi gerçekleşme düzeyi yüzde 59,7’dir. Mahalli idarelerimizin ise programlarında bulunan 61 adet projenin bedeli 2,7 milyar liradır. Bu projeler için 2024 yılında 2 milyar lira ödenek kullandırılması öngörülmüş ve III. dönem itibarıyla 782 milyon lira harcama yapılarak yüzde 38,5’lik bir nakdi gerçekleşme sağlanmıştır. 2024 yılının III. Döneminde yapılan çalışmalar sonucunda toplam 307 adet projenin; 69 tanesi bitirilmiş, 160’ı devam etmekte, 72’si ihale, sözleşme ve proje aşamasında iken 6 proje ise tasfiye edilmiştir” diye konuştu.
Vali Vekili Ali Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı, yatırımcı kurum ve kuruluşların bölge müdürleri ve temsilcileri tarafından devam eden projelerle ilgili sunum yapılması ve görüş alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri