malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ekim 2024 - 10:31 Yorum: 0

14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil motosikletle çarpıştı: 4 yaralı

Manavgat’ta motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı. 14 yaşındaki otomobil sürücüsünün babasına ise 12 bin 977 TL para cezası uygulandı.Kaza, Antalya...

14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil motosikletle çarpıştı: 4 yaralı

Manavgat’ta motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklette bulunan aynı aileden 4 kişi yaralandı. 14 yaşındaki otomobil sürücüsünün babasına ise 12 bin 977 TL para cezası uygulandı.
Kaza, Antalya’nın Manavgat ilçesi Sanayi Mahallesi 2061 Sokak Hurdacılar Sitesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Üniversite istikametine seyir halindeki 14 yaşındaki Ahmet E.A.’nın kullandığı 07 BNV 328 plakalı Chrysler marka otomobil ile karşı yönden gelen ve dönüş yapmakta olan İshak Y.’nin kullandığı 07 BEF 870 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü İshak Y. ile birlikte motosiklette yolcu olarak bulunan Kübra Y., Eylül Öykü Y. ve Yiğit Sefa Y. yaralandı. Yaralılar, ihbarla olay yerine gelen 112 Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken sürücü belgesi olmayan 14 yaşındaki otomobil sürücüsünün babasına 12 bin 977 TL para cezası uygulandı.

14 yaşındaki çocuğun kullandığı otomobil motosikletle çarpıştı: 4 yaralı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri