malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yaşam 28 Ekim 2024 - 14:46 Yorum: 0

101.’nci yıla özel 101 genç fidan dikti

Afyonkarahisar Emirdağ Gençlik Merkezi, Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yılı anısına önemli bir etkinliğe imza attı. Emirdağ Kent Ormanı’nda düzenlenen fidan dikim etkinliğine, 101 genç katılarak geleceğe nefes olacak fidanları toprakla buluş...

101.’nci yıla özel 101 genç fidan dikti

Afyonkarahisar Emirdağ Gençlik Merkezi, Cumhuriyetin kuruluşunun 101. yılı anısına önemli bir etkinliğe imza attı. Emirdağ Kent Ormanı’nda düzenlenen fidan dikim etkinliğine, 101 genç katılarak geleceğe nefes olacak fidanları toprakla buluşturdu.
Etkinlik, Emirdağ Kaymakamı Yasin Akgül’ün de katılımıyla gerçekleşti. Cumhuriyetin 101. yılına özel olarak düzenlenen etkinlikte, her bir yılı simgeleyen 101 fidan dikildi. Emirdağ Gençlik Merkezi’nin genç gönüllüleri, bu anlamlı etkinlikle hem çevre bilincini artırmayı hem de Cumhuriyet’in anlam ve değerini daha derinden hissettirmeyi amaçladı. Gençler, etkinliğe katılarak çevreye ve topluma olan sorumluluklarını yerine getirirken, aynı zamanda Cumhuriyet’e olan bağlılıklarını bir kez daha vurguladı.
Etkinlikte fidan dikimi yapan Emirdağ Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Lokman Karademir, “Cumhuriyetimizin 101. yılı vesilesiyle doğaya bir katkı sağlamak ve bu özel günü fidan dikerek kutlamak gurur verici. Bu fidanlar, geleceğe bırakacağımız en güzel miraslardan biri olacak” ifadelerini kullandı.
Emirdağ Kaymakamı Yasin Akgül de etkinliğe katılarak gençlerin heyecanına ortak oldu. Akgül, gençlerle birlikte fidan dikerek bu anlamlı günün coşkusunu paylaştı ve gençlerin çevreye olan duyarlılığını destekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri