Sahil Park
malatya-belediye
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:58 Erzincan Yıldırım Akbulut Havalimanı’ndan şubat ayında 26 bin 230 yolcu fay...08:52 Erzincan’da iftar sofralarının vazgeçilmez lezzeti: "Kesme kadayıf tatlısı"08:51 İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında, DHKP/...08:50 Erzincan’da "Orada Dur!" adlı panel düzenlendi08:50 Aydın’daki çocukların hangi mesleğe yatkın olduğu bu sınav ile belirlenecek08:32 Eski Filipinler Devlet Başkanı Duterte, UCM kararı uyarınca tutuklandı08:30 Ziraat Odası yönetimi Söke Ovası azmaklarında ekipman sayısının arttırılmas...07:59 Mersin’de silah kaçakçılarına yönelik operasyon: 353 tabanca ve 913 silah p...06:37 Yolcu otobüsü alev alev yandı04:35 Columbia Üniversitesi’ndeki Filistinli aktivistin gözaltına alınmasını binl...03:46 Guatemala’daki Fuego Yanardağı’nda patlama meydana geldi02:53 ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan ülkesinin Hamas’la yaptığı görüşme hakkında...02:05 Manisa’da otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı01:46 İsrail ordusu Suriye’yi hedef almayı sürdürüyor01:43 Burdur’da 80 yaşındaki kadın kayalıklardan düşerek hayatını kaybetti01:23 Kümes olarak kullanılan çadır alevlere teslim oldu01:20 Kırıkkale’de yakalanan 3 hükümlü cezaevine teslim edildi01:10 Vatandaşın tilki ile sohbeti gülümsetti00:58 Kırıkkale’de ev yangını: 1’i itfaiye eri, 2 kişi hastaneye kaldırıldı00:44 Devlet desteği Erzincanlı çiftçilere umut oldu
Kültür 19 Aralık 2024 - 13:40 Yorum: 0

1. Feke Kitap Günleri başladı

Adana’nın Feke ilçesinde ilk kez gerçekleştiren 1. Feke Kitap Günleri’ne ilgi yoğun oldu. Belediye Başkanı Cömert Özen, kitap alan her öğrenciye bir kitapta kendi hediye ederek gençlerin kitap ile kendilerini geliştirmesi için tüm desteği v...

1. Feke Kitap Günleri başladı

Adana’nın Feke ilçesinde ilk kez gerçekleştiren 1. Feke Kitap Günleri’ne ilgi yoğun oldu. Belediye Başkanı Cömert Özen, kitap alan her öğrenciye bir kitapta kendi hediye ederek gençlerin kitap ile kendilerini geliştirmesi için tüm desteği vereceklerini söyledi.
Adana’nın Feke ilçesinde ilk kez gerçekleştirilen 18-20 Aralık 1. Feke Kitap Günleri Feke Kaymakamı Feyza Yılmaz, Belediye Başkanı Cömert Özen, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile başladı. Açılışta kum sanatçısı Tarkan Köylü’nün şehitleri ve ülkenin değerlerini aktaran kum sanatı büyük beğeni aldı.

“Gençler telefonları kenara bırakıp her gün biraz kitap okuyalım”
Açılışta konuşan Feke Belediye Başkanı Cömert Özen, Feke’nin gençlerinin ufkunu, kültürünü kitapla zenginleştirdiği örnek bir ilçe olacağını ifade ederek, “Kitap okumak ayrı bir dünya. Kitap okumayı severek inşallah ilçemizde daha nice kitap günleri düzenleyeceğiz. Kendinize yatırım yapın. İnsanlığa örnek bir gençlik ile ilçemizi geliştirelim. Siz gençler telefonları kenara bırakıp her gün biraz kitap okuyalım ve ayda bir kitap bitirelim” diye konuştu.
Açılış konuşmalarının ardından Başkan Özen ve ilçe kaymakamı Feyza Yılmaz öğrencilerle birlikte kitap stantlarını gezerek gençlere kitap hediye ettiler.

1. Feke Kitap Günleri başladı
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber