malatya-buyuksehir
Sahil Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:17 Emekli olan 40 yıllık öğretmene öğrencileri alkışlarla veda etti12:17 Tokat’ın ’Titanik’i kuraklıkla yeniden gün yüzüne çıktı12:15 Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası Genel Başkanı Özat: “Eğitimden ve...12:14 Kazada alev topuna dönen tırda ağır yaralanan sürücü 15 gün sonra hayatını...12:13 Hektaş’ın hedefi tohumda bağımsızlık12:13 15 Temmuz şehidinin babası Tevfik Oğuz: "FETÖ’nün öldüğünü söylüyorlar, çok...12:13 Adalet Bakanı Tunç: "(FETÖ elebaşının ölümü) Ülkemiz aleyhine milli güvenli...12:12 Düğünde çiçek kapma yarışına giren erkekler gelini yere düşürdü12:11 Meme kanseri farkındalığına anlamlı destek12:11 Devrilen otomobildeki 5 kişi yaralandı12:10 Uyuşturucu kullanan ve bulunduran 48 şahsa işlem yapıldı, 3 kişi tutuklandı12:09 Manisa’ya sonbahar güzelliği geldi12:04 OMÜ İlahiyat Fakültesi Dekanlığı’nda görev değişimi12:03 Bakan Fidan: "(FETÖ elebaşının ölümü) Bu ölüm haberi bizi hiçbir zaman için...12:03 Jandarma ekipleri 2 bin 24 şahsı sorguladı12:03 “Meme kanseri ile fark edilene kadar tümör büyümüş oluyor, düzenli kontrole...12:02 Tankerin sıkıştırdığı 16 yaşındaki elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını ka...12:02 BSH Türkiye’nin We Power kariyer programının yeni dönem başvuruları başladı12:02 Bakan Fidan: "FETÖ örgütü elebaşının ölümünü istihbarat kaynaklarımız da do...11:59 136 araç trafikten men edildi 23 sürücüye alkolden işlem yapıldı
Siyaset 21 Mayıs 2021 - 16:18 Yorum: 0

Düzce Belediyesi’nin yeni kurumsal kimlik çalışması tamamlandı

Düzce Belediyesi, "Yeni bir vizyon ile Düzce Belediyesi" sloganı adı altında yeni kurumsal kimliğini ve logosu için tanıtım lansmanını yapacak.

Düzce Belediyesi’nin yeni kurumsal kimlik çalışması tamamlandı

Düzce Belediyesi, "Yeni bir vizyon ile Düzce Belediyesi" sloganı adı altında yeni kurumsal kimliğini ve logosu için tanıtım lansmanını yapacak.

Düzce için çalışmalarına aralıksız devam eden Düzce Belediyesi kent merkezinde projelerinin sürdürürken diğer taraftan da belediyenin kurum kimliğinin değişmesine ilişkin çalışmalarını yürütüyor. İletişim kurmak için seçilen metotların önemli bir kısmını kapsayan kurumsal kimlik ile birlikte Düzce Belediyesi'nin vizyonu da belirlenecek. Kurumsal kimlik değişimi ile birlikte modern hatlara sahip, sadeleştirmiş, şehrin kimliğini, kültürünü ve renklerini yansıtacak ve hayata geçirilecek olan yeni logo, Düzce halkının gücünü de simgeleyecek.

"Yeni bir vizyon ile Düzce Belediyesi" sloganı ile yeni kurumsal logonun tanıtımı için hazırlıkların tamamlandığını kaydeden Başkan Özlü, "Kurumların; toplumlar gibi amaçları, değerleri, ilkeleri, kendilerine has özellikleri vardır. Bir kuruluşun tüm çalışanları tarafından benimsenen bu özellikleri ve kurallar bütünü, kurum kültürünü oluşturur. Saygın ve köklü kuruluşların temel özelliği, sağlam bir kurum kültürüne sahip olması ve bu kurum kültürünün tüm çalışanlar tarafından benimsenmesidir. Bir kuruluşun başarılı olabilmesi, sahip olduğu kurumsal kültürün temel değerlerini hayata geçirebilmesi ile mümkündür" dedi.

Saygın ve güvenilir bir belediyenin önemine değinen başkan Özlü, "Saygın ve güvenilir bir Belediye inşa etmemiz, kurumsal başarımız açısından çok büyük bir öneme sahiptir. Düzce Belediyesinin, kurumsal kültürün temel yapı taşlarından olan kurumsal kimliğine ilişkin çalışmalarımızı uzun süredir titizlikle yürütmekteyiz. Bu çalışmayla amacımız, Düzce Belediyesi logosunun dengeli, tutarlı ve Belediye şirketlerimizin iletişimlerine olumlu katkı sağlayacak bir imari anlayışla kullanılmasını sağlamaktır" diye konuştu.

Düzce Belediyesinin yeni logosu 24 Mayıs Pazartesi günü saat 11:00'de Prof. Dr. Erol Güngör Kültür Merkezinde düzenlenecek lansman toplantısı ile tanıtılacak.

Düzce Belediyesi’nin yeni kurumsal kimlik çalışması tamamlandı

Düzce Belediyesi’nin yeni kurumsal kimlik çalışması tamamlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber
casino siteleri